Τετάρτη 12 Δεκέμβριος 2018

Εκτελεστικής Επιτροπής 08.09.2017

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

Συνεχίζουμε την Απεργία-Αποχή

Η κ. Γεροβασίλη νομοθετεί την απεργοσπασία

Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, αφού δεν μπόρεσε να κάμψει, παρά τις εκφοβιστικές της εγκυκλίους, την αντίσταση των εργαζομένων στην αξιολόγηση, αποφάσισε να νομοθετήσει την απεργοσπασία.

Καθίσταται, έτσι, η μοναδική Υπουργός μετά τη μεταπολίτευση και την ψήφιση του Ν. 1264/82 που νομοθετεί μέτρα κατά της απεργίας. Συγκεκριμένα, με τροπολογία που κατέθεσε αιφνιδιαστικά στη Βουλή, σε άσχετο νομοσχέδιο, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση, αφού δεν δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν συμπληρώσουν τα φύλλα αξιολόγησης, -επειδή συμμετέχουν στην απεργία –αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.- να συμμετέχουν στις κρίσεις των προϊσταμένων. Η κ. Γεροβασίλη ξέχασε, μόλις πήρε την υπουργική της καρέκλα, αυτά που χθες έλεγε για την αξιολόγηση του Ν. 4250/14 και το ότι τότε στήριζε και αυτή και το κόμμα της την απεργία – αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μπροστά στην νέα κατάσταση που διαμορφώνεται, μετά την κατάθεση της τροπολογίας, αποφάσισε ο μ ό φ ω ν α τα εξής:

1. Καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση την Απεργία – Αποχή από την αξιολόγηση.
  2. Καλεί τις Ομοσπονδίες και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία να πραγματοποιήσουν Συσκέψεις και Γενικές Συνελεύσεις, όπου κυρίαρχο θέμα θα είναι η συνέχιση της Απεργίας – Αποχής από την αξιολόγηση. Στις Συνελεύσεις αυτές θα συμμετέχουν και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και του Γενικού Συμβουλίου.
  3. Συγκαλεί σύσκεψη Ομοσπονδιών την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 11:00πμ στο ξενοδοχείο «Αμαλία» (Λεωφ. Βασ. Αμαλίας 10).
  4. Θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση την ημέρα ψήφισης της τροπολογίας από τη Βουλή.

Οι εργαζόμενοι θα δώσουν για μία ακόμη φορά μαζικά και δυναμικά την απάντησή τους στην απεργοσπασία της κ. Γεροβασίλη και της Κυβέρνησης.

Η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΠΟΤΚΕ-ΥΕΘΑ για την δημοσίευση και εφαρμογή του νέου οργανισμού Πολιτικού Προσωπικού στο ΥΠ.ΕΘ.Α
Δημοσίευμα από το Έθνος στις 19/7/2018: Γ. Πάιδας, Πρόεδρος ΑΔΕΔΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΑΔΕΔΥ για την Συνάντηση του κ. Τσακαλώτου στις 16/07/2018