ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

21 Μαϊ 2022

Την 17 και 20 Μάϊ 2022 στις εγκαταστάσεις του 304 Προκεχωρ. Εργοστασίου Βάσης και του 301 Εργοστασίου Βάσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των παραγωγικών δραστηριοτήτων όλων των Εργοστασίων ευθύνης της Διοίκησης Στρατιωτικών Εργοστασίων της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστηρίξεως Στρατού εν της κήρυξης του 2022 ως ‘Έτους Συντήρησης Τεχνικού Υλικού’.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων στο 304 ΠΕΒ βραβεύτηκαν οι καλύτεροι Τεχνικοί υπάλληλοι και Στελέχη από κάθε Εργοστάσιο με τους Επαίνους να επιδίδει η Υφυπουργός Παιδείας Κα Ζέττα Μακρή και ο Διοικητής της  Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστηρίξεως Στρατού Αντγος Γεώργιος Κωστίδης.

Χαιρετισμό απέστειλαν ο Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΘΑ Κος Αντώνιος Οικονόμου και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντγος Χαράλαμπος Λαλούσης, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν τόσο η Υφυπουργός Παιδείας όσο και ο Διοικητής ΑΣΔΥΣ, αλλά και ο εκπρόσωπος των Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος Υπτγος ε.α. Κωνσταντίνος Λεράκης. Παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι Συλλόγων-Σωματείων εργαζομένων στα Στρατιωτικά Εργοστάσια.

Ο

Αντιπρόεδρος ΠΟΤΚΕ-ΥΕΘΑ

Γεώργιος Γεωργίου